facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Hogyan keményedjünk meg

Szeretné erősíteni az immunitását edzéssel, de nincs inspirációja a megfelelő gyakorlatokhoz? Összegyűjtöttünk néhány egyszerű tippet, amelyek eligazítanak a keményítés világában, és felvázolják, hogyan végezze azt a lehető leghatékonyabban.

Napozás és hűtés

A keményítés talán legelterjedtebb módszere a szaunázás és az azt követő hűtőkúrák használata. A szaunában töltött néhány perc után, ahol a hőmérséklet gyakran száz fok körül van, a hűtés biztonságos sokkhatással jár a szervezet számára. Ez lehetővé teszi a szervezet számára, hogy alkalmazkodjon a hőmérsékletváltozáshoz, így logikusan edződik a szervezet és javul az immunitása. Másrészt a szakértők határozottan azt tanácsolják, hogy hűtés nélkül ne menjünk szaunázni.

Hideg zuhanyok

Ha otthon szeretnél edződni, akkor megnyugtató hír lehet, hogy akár egy egyszerű zuhanyozással is boldogulhatsz. Egy reggeli jeges zuhany, ha rendszeresen beépíted, nagyon pozitív hatással lesz a hőmérséklet-változás érzékelésére.

Jeges vizes hűtés

Ha még egy lépéssel tovább akarsz menni, akkor elkötelezheted magad a jeges vízkeményedés mellett a tavakban vagy tavakban. A téli hónapokban ezek a víztestek a keményítő regeneráció minden kedvelőjének paradicsomává válnak. Azonban mindig ügyeljen a biztonságára, csak más emberek jelenlétében keményítsen, és kövesse a megfelelő eljárásokat, hogy ne veszélyeztesse az egészségét. Ezen kívül, mielőtt ezt a keményítési módszert alkalmazná, célszerű hosszabb ideig enyhébb keményítést alkalmazni, például a már említett jégzuhanyok révén.

Cryochambers

A kriokamrák tulajdonképpen a szaunákkal ellentétes elven működnek. Azáltal, hogy a testet egy nagyon alacsony hőmérsékletű térbe zárják, a szervezetet ismét pozitív sokkhatás éri, ami jótékony hatással van az izmok regenerálódására és természetesen azok keményedésére.

Sdílet:
Kategória
Top