facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Ingyenes szállítás 80 EUR

Rólunk

Merüljön el velünk a valóban fenntartható divatba, amely gyorsan helyet kap a ruhatárában.

Egy helyen kínálunk minőségi, etikus divatot a világ minden tájáról, amely minimális hatást gyakorol a környezetre, és olyan történetet hordoz, amely magával ragadja Önt.
Az utazásunk kezdete 2014-ben kezdődött, amikor először mutattuk be a színes márkát, az Inkkas-t Csehországban.

Extra rendkívüli, kézzel készített cipők, amelyek helyi perui termelők anyagaiból készülnek, és a méltányos kereskedelem elvei és szabályai szerint Mexikóban gyártják őket.

Lelkesek voltunk, hogy Önöket is ugyanolyan izgatottan fogadták ezeket a színes és eredeti, történettel rendelkező tornacipőket, mint minket, és egyre inkább valóra vált az az elképzelésünk, hogy a világ minden tájáról származó tisztességes és etikus divatot kínáljunk egy helyen.

És így nem sokáig tartott, amíg 2016-ban sikerült egy másik gyönyörű és felelős márkával is együttműködést szerveznünk, akik szeretettel és újrahasznosított anyagokból készítik cipőiket.

A brazil márka Perky még több színt és könnyedséget hozott a portfóliónkba.

Egy másik mérföldkő, amely megerősítette azt, amiért a kezdetektől fogva küzdöttünk, a dokumentumfilm megtekintése voltThe True Cost (ajánlott mindenkinek, aki még nem látta), amely a ruhaipar zord körülményeit és az úgynevezett "valódi költségeket" tárja fel. Fast Fashion.

2017-ben megkerestük a Ecoalf nevű fiatal spanyol márkát, amely vegán cipőket készít az óceán fenekéről kifogott műanyagból, illetve környezetbarát ruhákat organikus pamutból vagy újrahasznosított anyagokból, például halászhálókból vagy használt gumiabroncsokból.

Mivel törődünk ruháink hátterével, 2020-ban egy másik egyedülálló márkával, az SKFK-val bővítettük kínálatunkat, amely újrahasznosított vagy organikus pamutból, Spanyolországban készíti ruháit.

2022-ben kibővítettük kínálatunkat egy sor olyan öko-gyógyszerrel, amelyek vegyszermentesek és nem teszteltük őket állatokon. Ezen kívül weboldalunkat 15 nyelvre fordítottuk le, és egész Európába értékesítünk.

Minden megrendelésért elültetünk egy fát!
A Trees.org Alapítvánnyal együttműködve minden eladott pár cipő vagy ruha után egy díjat küldünk, amely egy fa elültetésének felel meg az alapítvány jelenlegi projektje keretében. Tudjon meg többet a trees.org oldalon.

A 2021-es évre a Ferwer hozzájárult
* több mint 5700 fát ültetett
* ez több mint 330 tonna CO2-t fog eltávolítani


Az EPA (Környezetvédelmi Ügynökség) szerint 330 tonna CO2 egyenértékű
- 1 311 000 mérföldnyi átlagos autóval megtett úttal vagy
- 140 400 gallon benzinnel vagy
- 165 500 font elégetett szénnel vagy
- 38 600 000 újratöltött iPhone-nal

Az új áruk megrendelésekor mindig a legkisebb szén-dioxid-kibocsátással járó szállítási módot választjuk, és minden megrendelést újrahasznosított papírba csomagolunk.

Kategória
Top