facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Ingyenes szállítás 80 EUR

Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek


A 14 óráig beérkezett megrendeléseket azonnal kiszállítjuk, a legtöbb országba 1-2 munkanap a szállítás. Az árukat a Packeta vagy a GLS szállítja.
Az aktuális szállítással kapcsolatos minden információ a szállítási és fizetési szakaszban található, mielőtt elküldi a megrendelését.

Az árukat külső cégeken keresztül szállítjuk. A Topshelf Kft. nem vállal felelősséget az áruk szállításáért, és nem tudja garantálni a fuvarozó rossz kezelése által okozott károk megtérítését. A vevő köteles megvizsgálni az átvett küldeményt, hogy ellenőrizze, hogy a csomagolás nem sérült-e, és ha minden rendben van, átvenni a küldeményt. Bármilyen hiba esetén azonnal jelentsen mindent magának a fuvarozónak. Kérjük, semmilyen körülmények között ne fogadjon el sérült küldeményeket. Minden küldeményt biztonsági szalaggal zárunk le, ezért ha a szalag elszakad, utasítsa vissza a küldemény átvételét. A küldemény elfogadásával a vevő megerősíti, hogy a küldemény minden feltételnek megfelel, és a küldeménnyel kapcsolatos későbbi reklamációk nem kerülnek figyelembe vételre.


Fizetési lehetőségek
Az áru fizethető bankkártyával, banki átutalással, PayPal-lal vagy utánvéttel.

Banki átutalás adatai:
IBAN: CZ7820100000002601128084
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX
Változó szimbólum: Az Ön rendelési száma
Az összeg: az Ön rendelése szerint

Kategória
Top