facebook
⚡ APP5 kedvezmény most! APP5 Az alkalmazásba
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A sztearalkónium-bentonit egy speciális vegyi anyag, amelyet széles körben használnak a kozmetikai iparban. A sztearalkónium-bentonit nátrium-citrát, trinátrium-só-citromsav, mononátrium-só és E331 néven is ismert. Finom, sima emulziók kialakítására való képessége miatt ideális összetevő számos kozmetikai terméktípushoz, és segít a viszkozitás javításában is.

A sztearalkónium-bentonitot gyakran használják hajápolási termékformulákban, különösen samponokban és kondicionálókban. Ez az anyag képes lágyítani a hajat, miközben volument és puhaságot kölcsönöz. Ezenkívül számos más szépségápolási termékben is használják, beleértve a krémeket, testápolókat és sminktermékeket. Ez az anyag egyes fogkrémekben, valamint bőr- és körömápolási termékekben is megtalálható. A sztearalkónium-bentonit kivételes tulajdonságai miatt nagyon népszerű a kozmetikai iparban, de fontos, hogy az ezt az anyagot tartalmazó termék mindig megfelelően legyen címkézve, hogy a fogyasztó megfelelően tájékozódhasson az összetételéről.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Origins Manila Manic parfümös víz uniszex
Origins Manila Manic parfümös víz uniszex
A termék részletei
Tenue De Soirée eau de parfum nőknek
Tenue De Soirée eau de parfum nőknek
A termék részletei
Gary's Den férfi parfüm
Gary's Den férfi parfüm
A termék részletei
Fogkefe arannyal és aktív szénnel zöld színben - közepes méretű
Fogkefe arannyal és aktív szénnel zöld színben - közepes méretű
A termék részletei
Peachy Peach parfüm kivonat uniszex
Peachy Peach parfüm kivonat uniszex
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár