facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Nano-b Fogkefe arannyal és aktív szénnel zöld színben - közepes méretű

Márka: Nano-b

12,00 €
10,81 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 4 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Nano-b Fogkefe arannyal és aktív szénnel zöld színben - közepes méretű

Egy kicsit kisebb fejjel rendelkezik, így tökéletesen eléri a széklet hátulját. A speciálisan magozott puha sörték nagyszerűen eltávolítják a lepedéket. A fogkefe keménysége közepes, de a lekerekített sörtéknek köszönhetően kíméletes, ezért a rendkívül érzékeny ínyre is alkalmas.

A Nano-b fogkefék ereje és egyedisége az arany és az aktív szén természetes antibakteriális tulajdonságainak felhasználásában rejlik. Ez a baktériumok akár 99%-át is eltávolítja. Ezért a Nano-b fogkefét nem kell olyan gyakran cserélni, mint egy hagyományos fogkefét, 4-6 hónapig tart.

A Nano-b fogkefe és utazótáskája újrahasznosított műanyagból készült.

A fogkefe többféle színben kapható - áttetsző, kék, rózsaszín, zöld.

A sörték egy része valódi aranyrészecskékkel van átitatva, amelyek természetes antibakteriális hatással rendelkeznek. Ez tisztán tartja a fogkefét, amit egy olyan fogászati eszköztől várunk el, amelyet minden nap a szájába vesz.

Aktív szén - A sörték másik fele bambuszból származó aktív szénrészecskékkel van impregnálva. Az aktív szén, természetes fehérítő hatásáról és a méreganyagok felszívásáról ismert. Hozzájárul a fogak tisztán és fehéren tartásához.

Finom sörték - Az ultrafinom sörték lekerekített élekkel alkalmasak a nagyon érzékeny ínyre.

Kettős sörteszerkezet - a hosszú, ultravékony és rövid ovális sörték kombinációja sokkal hatékonyabb lepedékeltávolítást biztosít. A hosszú, finom sörték a fogselyem funkcióját utánozzák, és megtisztítják a nehezen hozzáférhető területeken, például a fogak között és az íny vonal alatt található lepedéket. A rövid sörték ezután a fogak felszínét ápolják. A Nano-b egyszerre kombinálja a fogkefét és a fogselymet.

A sörték hegyei lekerekített élekkel rendelkeznek - a sörték lekerekített hegyei megvédik a szájban lévő lágy szöveteket a karcolásoktól és sérülésektől. Ezáltal a Nano-b ideális az érzékeny vagy vérző ínyben szenvedők számára.

Kisebb tisztítófej mérete - A fogkefének képesnek kell lennie arra, hogy hatékonyan tisztítsa az összes fogát, ne csak azokat, amelyek könnyen elérhetőek. Ezért a fogkefefej méretét csökkentettük, hogy a hátsó őrlőfogak tisztítására is ugyanolyan könnyen és alaposan használható legyen.

Útitáska mellékelve - Minden Nano-b fogkefe saját praktikus utazótáskában érkezik, amely ideális a tároláshoz és az utazáshoz. A tok fedele négy szellőzőnyílással is rendelkezik, így nem kell megvárnod, amíg megszárad, hanem használat után azonnal elpakolhatod.


Svájci gyártmány - A Nano-b fogkeféket egy vezető svájci egyetemmel együttműködve fejlesztették ki és tesztelték. Termékkód
  • OG12-GC-G


Kategória
Top