facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A lauril-laurát, más néven dodecil-laktát a laurinsav és a tejsav észtere. A kozmetikai iparban számos felhasználási területe van, főként a termékek textúrájához és illatához hozzájáruló tulajdonságai miatt. A Lauryl Laurate-ot gyakran használják krémek, ajakbalzsamok, szappanok, samponok és egyéb bőr- és hajápolási termékek gyártásához. Formulája lehetővé teszi a víz és az olaj zökkenőmentes egyesülését is, ami fontos a stabil emulzió létrehozásához.

A Lauryl Laurate-ot a nedvességmegtartó képessége miatt értékelik, ami elengedhetetlen az egészséges kinézetű bőr és haj szempontjából. A bőr puhítására és simítására való képessége miatt ideális összetevő a száraz és érzékeny bőrre tervezett termékekhez. Ennek az észternek egy másik fontos tulajdonsága az antibakteriális hatása, amely segít megvédeni a bőrt a különböző típusú baktériumoktól. A Lauryl Laurate segít továbbá javítani a kozmetikai termékek állagát és stabilizálja a formulációt. Ezenkívül semleges illatanyaggal rendelkezik, így jó választás olyan termékekhez, amelyek semleges alapanyagokat igényelnek.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Shaghaf Oud Tonka eau de parfum uniszex
Shaghaf Oud Tonka eau de parfum uniszex
A termék részletei
Fehér ecet 10% - friss citrus 450 ml - 100% természetes
Fehér ecet 10% - friss citrus 450 ml - 100% természetes
A termék részletei
Finom krémtisztító 90ml Gold Copper
Finom krémtisztító 90ml Gold Copper
A termék részletei
Montblanc Explorer parfémovaná voda pro muže
Montblanc Explorer parfémovaná voda pro muže
A termék részletei
Khadlaj Kayaan Gold parfémovaný olej unisex
Khadlaj Kayaan Gold parfémovaný olej unisex
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár