Glicerin-monoszearát
Egyéb nevek: GMS
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A glicerin-monosztearát, más néven GMS, egy zsírsavból és glicerinből származó zsírészter. Ez egy népszerű adalékanyag, amelyet az élelmiszeriparban használnak. Képes az élelmiszerek textúrájának megszilárdítására, miközben sima és krémes jelleget kölcsönöz nekik. Fehér vagy krémfehér viaszos anyag, kis sajátos szaggal.
A GMS-t számos termékben használják. Gyakran van jelen a pékárukban a zsírok és olajok helyett, ahol segít javítani az állagukat és növelni az eltarthatóságukat. A glicerin-monosztearátot cukrászati termékekhez, fagylaltokhoz és félkész termékekhez is hozzáadják, hogy krémes állagot adjanak nekik és javítsák megjelenésüket. Emulgeáló képességét kozmetikai készítményekben és orvosi krémekben is használják, ahol segít a víz és az olajok keverésében. A GMS-t gyakran használják a műanyagiparban is, ahol kenőanyagként szolgál. Széleskörű felhasználása és élelmiszeripari biztonságossága miatt az élelmiszeriparban igen népszerű adalékanyag.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Curl Cream C4 Conditioning hajformázó hidratáló krém
A termék részletei
The Only One Intense parfüm nőknek
A termék részletei
Baba sampon 250ml BIO, VEG
A termék részletei
Fehér ecet 10% - friss citrusfélék 1 l - 100% természetes
A termék részletei
Replica Beach Walk eau de toilette nőknek
A termék részletei