Glicerin hidrogénezett rózsatinát
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A glicerin hidrogénezett rozinát, más néven γ-glutamilciszteinilglicin az iparban elsősorban a kozmetikumokban használt anyag. A Pinus fa gyantájából származik, amelynek olaját kémiailag feldolgozzák egy vegyületté, amelyből ez a származék képződik. Hidrogénezéssel, azaz hidrogén hozzáadásának kémiai folyamatával keletkezik a végtermék - a glicerin hidrogénezett rozinát.
A glicerin hidrogénezett rózsatinát gyakran megtalálható kozmetikai termékekben, különösen azokban, amelyeket tartós rögzítésre vagy hajápolásra terveztek, például viaszokban, zselékben vagy hajspray-kben. Ez az összetevő ragadósabbá és rugalmasabbá teszi a termékeket, ami megkönnyíti a haj formázását és hosszabb ideig megtartja a haj formáját. Ezenkívül a glicerin-hidrogénezett rozinátot kevésbé hagyományos termékekben is használják, például az autóiparban vagy az építőiparban, ragasztók és tömítőanyagok előállításához.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
The Only One Intense parfüm nőknek
A termék részletei
Baba sampon 250ml BIO, VEG
A termék részletei
Fehér ecet 10% - friss citrusfélék 1 l - 100% természetes
A termék részletei
Replica Beach Walk eau de toilette nőknek
A termék részletei
La Panthere parfümös víz nőknek
A termék részletei