Glicerin-glükozid
Egyéb nevek: α-d-glükoziglicerin, alfa-D-glükopiranozid, 2-hidroxi-1-(hidroxi-metil)etil
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A glicerilglükozid, más néven α-d-glükoziglicerin, α-D-glükopiranozid vagy 2-hidroxi-1-(hidroximetil)etil, a glikozidok csoportjába tartozó szerves vegyület. Ez az anyag glükózból és glicerinből származik, és hidratáló és regeneráló tulajdonságai miatt jellemző. Alkalmazása elsősorban a kozmetikai iparban található, ahol egyre népszerűbb összetevője számos terméknek.
A glicerin-glükozid gyakran jelenik meg különböző típusú krémek, szérumok, testápolók vagy arc- és testápoló termékek összetételében. Hidratáló tulajdonságai miatt ideális a száraz és érzékeny bőr ápolására tervezett termékekhez. Ezenkívül öregedésgátló termékek előállításához is használják, mivel elősegíti a bőr regenerálódását és megújulását. Egy másik terület, ahol a glicerin-glükozid megtalálható, a haj- és fejbőrápoló termékekben. Ez az anyag képes megadni a hajnak a szükséges hidratáltságot és rugalmasságot, emellett elősegíti a haj egészséges növekedését és fényét. Gyorsan számos kozmetikai termék nélkülözhetetlen részévé válik, és egyre gyakrabban használják jótékony tulajdonságai miatt.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Shagaf Al Ward Gardenia női parfümvíz
A termék részletei
Curl Cream C4 Conditioning hajformázó hidratáló krém
A termék részletei
The Only One Intense parfüm nőknek
A termék részletei
Baba sampon 250ml BIO, VEG
A termék részletei