C12-C15 Pareth-3
Egyéb nevek: Pareth-25-3
Károssági pontszám: 4 (Enyhén káros kémia)
A C12-C15 Pareth-3, más néven Pareth-25-3 a kozmetikai iparban gyakran használt kémiai összetevő. Ez egy szintetikus összetevő, amelyet paraffinok alkoholos sorozatából állítanak elő. Ez az összetevő emulgeálószerként működik, segítve a különböző, általában nem könnyen keverhető anyagok keverhetőségét. Ezért tisztítószerként is használják a kozmetikai termékek gyártása során.
A C12-C15 Pareth-3 számos kozmetikai termékben hozzájárul ahhoz, hogy a bőrön vagy a hajon könnyű és sima érzetet keltsen. Számos termékkategóriában megtalálható. A leggyakoribbak közé tartoznak a samponok, kondicionálók, tusfürdők, testápolók és krémek, sminkek, valamint a tisztítóvizek és micellás vizek. Tulajdonságai miatt méltó segítője a szennyeződések, az olaj és a smink eltávolításának anélkül, hogy túlságosan kiszárítaná a bőrt.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Púder hajfesték 100g Barna
A termék részletei
Brulee U Eau de Parfum
A termék részletei
Eldobható baba pelenkák bio-pamutból 11-25 kg
A termék részletei
Arcszérum - Azelainsav 10ml
A termék részletei
Flavo-Lymf - tinktúra alkohol nélkül (50 ml) - nyirokrendszer és érrendszer
A termék részletei