facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

OnlyBio Hidratáló és tápláló testápoló krém Hydra Mocktail (200 ml) - gyömbérrel és levendulával

Márka: OnlyBio

8,20 €
7,41 €

Készleten - szállítás ma
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 2 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás OnlyBio Hidratáló és tápláló testápoló krém Hydra Mocktail (200 ml) - gyömbérrel és levendulával

A lengyel OnlyBio Hydra Mocktail márka testápolója hidratálja és táplálja az egész test bőrét. Így minden tevékenységedet élvezheted a száraz, viszkető vagy irritált bőr kellemetlenségei nélkül.


Ez a testápoló krém olyan összetevők trióját tartalmazza, amelyek nagyszerűen gondoskodnak rólad. Levans a repceolajból származó poliszacharidok, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, hogy hidratálják és táplálják. Mély ápolásuknak köszönhetően hatásuk hosszan tartó, a bőr egészséges és feszes marad. Napraforgóolajpuhítja a bőrt, hogy elősegítse a bőr regenerálódását. Gyömbér elősegíti a bőrsejtek aktivitását a bőr megújulásának elősegítése érdekében. Használata kellemes tapintásúvá és frissé teszi a bőrt.


A krém 99%-ban természetes összetevőkből áll, de nem csak az összetétele természetbarát. A lengyel OnlyBio cég a gyártási folyamat környezeti hatásainak minimalizálására is ügyel, a termék tubusa újrahasznosítható bioműanyagból fenntarthatóan termesztett cukornádból készül.


A tanúsítványok ECOCERT,amely garantálja a gyártási folyamat általános környezet-, erőforrás- és emberbarát megközelítését, I'm Green,amely biztosítja a csomagolás fenntarthatóságát,és Vegan Society az állati eredetű nyersanyagokat nem tartalmazó termékekért.


A krém rendszeresen használható, de akkor is, ha kellemetlen feszülést vagy száraz bőrt tapasztal. Praktikus kis kiszerelésének köszönhetően elfér az utazótáskában és a munkatáskában
Az OnlyBio márka mögött a lengyel Laboratorium Naturella cég áll. DNS-ébe mélyen bele van írva a legmagasabb fokú professzionalizmus és a folyamatos képzés a szakterületén. Valójában ez egy biotechnológiai laboratórium is, amely kutatással és fejlesztéssel foglalkozik. Gondosan fejleszt és gyárt természetes kozmetikumokat test- és hajápolásra gyermekek és felnőttek számára. Minden termékében garantálja a legalább 99%-ban tisztán természetes összetevőket. Ezeket is nagyrészt helyben szerzi be. Büszkélkedhetnek EcoCert - Cosmos Natural, Vegan Society tanúsítvánnyal, és büszkék a repcéből származó szurfaktin biofinomításával kapcsolatos egyedülálló technológiájukra.
Termékkód
  • OBE096


Kategória
Top