facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: 1,2,3,3-Propanetriil-trisz(12-hidroxi-oktadecanoát)

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A trihidroxisztearin vagy 1,2,3,3-propanetriil-trisz(12-hidroxi-oktadecanoát) egy olyan kémiai vegyület, amely egyes természetes zsírsavak, különösen a mekonutolaj meghatározó összetevője. Ez egy komplex sztearinsavészter, amely három sztearinsavmolekulából és egy glicerinmolekulából áll a molekulában. Ez a vegyület fehér por, olvadáspontja körülbelül 75 Celsius-fok, vízben gyakorlatilag nem oldódik, de szerves oldószerekben és olajokban jól oldódik.

A trihidroxisztearin egyedi felületi és reológiai tulajdonságai miatt számos kozmetikai és ipari alkalmazásban használatos. A kozmetikumokban gyakran használják arckrémekben, sminkekben, rúzsokban és más dekoratív kozmetikai termékekben, ahol kiváló sűrítőanyagként javítja azok állagát. Szilárd parfümök és hajápolási termékek, például hajlakkok előállításához is használják. Az élelmiszeriparban élelmiszer-adalékanyagként (E492) használják a termékek állagának és textúrájának javítására. Ezenkívül a trihidroxisztearint egyes ipari alkalmazásokban kenőanyagként vagy a műanyagok és gumik teljesítményét javító adalékanyagként is használják.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Habik For Men parfüm férfiaknak
Habik For Men parfüm férfiaknak
A termék részletei
Acqua Di Parma Oud parfümvíz uniszex
Acqua Di Parma Oud parfümvíz uniszex
A termék részletei
La Yuqawam Pour Homme parfüm férfiaknak
La Yuqawam Pour Homme parfüm férfiaknak
A termék részletei
Ahmed Al Maghribi Hayana parfüm kivonat uniszex
Ahmed Al Maghribi Hayana parfüm kivonat uniszex
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár