facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Károssági pontszám: 3 (Ártalmatlan vegyi anyagok)


A trietoxikaprililán egy olyan összetevő, amely számos kozmetikai és testápolási termékben megtalálható. Ez egy módosított szilikon, amelyet nagy stabilitása és a pigmenteket vagy porokat tartalmazó termékek keveredésének, eloszlásának és javíthatóságának javítására való képessége jellemez. Más elnevezései: 1,2-propándiol, 3-merkapto, 1-Merkapto-2,3-propándiol, 1-Merkaptoglicerin, Triglicerin, 1-Monothioglicerin, 1-Tio-2,3-propándiol, 3-Merkapto-1,2-propándiol vagy Glicerin-1-tiol.

Felhasználását tekintve a trietoxikaprililánt gyakran használják kozmetikai termékekben, például púderekben, sminkekben, krémekben, folyékony rúzsokban, szemhéjfestékekben és más sminktermékekben. Javítja azok állagát, segít fenntartani a pigmentek egyenletes eloszlását, és biztosítja a könnyű és sima felvitelt a bőrre. Ezenkívül egyes hajápolási termékekben is megjelenhet, mivel javítja e termékek tulajdonságait, és segít a hajnak a kívánt megjelenést és érzetet kölcsönözni. A trietiloxi-kaprililán nem ismert, hogy az egészségre káros lenne, ha az ajánlott mennyiségben használják.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Bade'e Al Oud Amethyst Fusion parfüm uniszex
Bade'e Al Oud Amethyst Fusion parfüm uniszex
A termék részletei
Angham Eau de Parfum uniszex
Angham Eau de Parfum uniszex
A termék részletei
Paco Rabanne Paco toaletní voda unisex
Paco Rabanne Paco toaletní voda unisex
A termék részletei
Merev sampon kondicionálóval Maca XXL (50 g) - serkenti a haj növekedését
Merev sampon kondicionálóval Maca XXL (50 g) - serkenti a haj növekedését
A termék részletei
Royal Blend Sequoia parfüm kivonat uniszex
Royal Blend Sequoia parfüm kivonat uniszex
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár