Sztearil-kaprilát
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A sztearil-kaprilát, gyakran BPA néven is ismert vegyi anyag, amelyet a kozmetikai iparban biztonságosnak és megbízhatónak tartanak. Ez a kaprilsav és a sztearinalkohol észtere. Ezt az anyagot az jellemzi, hogy emolliensként (a bőrt puhító és kisimító anyag) képes viselkedni, így számos kozmetikai és testápolási termék ideális összetevője.
A sztearil-kaprilátot gyakran használják különféle krémek, szappanok, samponok, kondicionálók és számos más kozmetikai termék előállításához. Előnye, hogy nem okoz bőrirritációt, ami sok más kémiai összetevőnél gyakori probléma. Gyengéd textúrája és a bőr hidratáltságát és egészségét megőrző tulajdonságai miatt a sztearil-kaprilátot gyakran tartalmazzák érzékeny bőrre szánt termékekben is. Egyes hajápolási termékekben összetevőként is használják, ahol segít kisimítani és javítani a haj szerkezetét.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
BIO koncentrált mosógél (1,5 l) - rózsakert
A termék részletei
Koncentrált mosógél BIO (1,5 l) - Nordic forest
A termék részletei
Atlantis Extrait de Parfum parfümkivonat uniszex
A termék részletei
Layton Eau de Parfum uniszex
A termék részletei