facebook
⚡ APP5 kedvezmény most! APP5 Az alkalmazásba
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Szorbitán-oleát

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A szorbitán-oleát, tudományos nevén a zsírsavak szorbitán-észterei egy olyan kémiai vegyület, amely ipari és fogyasztói termékek széles skáláján szerepel. Ezt a vegyületet szorbit (cukoralkohol) és olajsav (telített zsírsav) észterezésével állítják elő, és rendkívül hatékony emulgeáló és stabilizáló hatásáról ismert.

A szorbitán-oleát fő felhasználási területe a kozmetikai ipar, ahol számos smink, bőrkrém, testápoló, sampon, fényvédő és egyéb bőr- és testápoló termék összetevője. Különösen azért használják, mert képes segíteni a víz és az olajok keveredését, ami sima textúrájú krémeket és testápolókat eredményez. A kozmetikai iparon kívül a szorbitán-oleátot az élelmiszeriparban is használják pékáruk és más élelmiszerek adalékanyagaként, ahol az anyagstabilizáló szerepét tölti be. Végül pedig egyes gyógyszeripari termékekben is megtalálható emulgeálószerként és felületi simítóként.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Winsome parfümvíz uniszex
Winsome parfümvíz uniszex
A termék részletei
Benetton Cold toaletní voda pro muže
Benetton Cold toaletní voda pro muže
A termék részletei
Odyssey Mandarin Sky Elixir eau de parfum uniszex
Odyssey Mandarin Sky Elixir eau de parfum uniszex
A termék részletei
Khamrah Dukhan parfümvíz férfiaknak
Khamrah Dukhan parfümvíz férfiaknak
A termék részletei
Wild & Tobacco uniszex 100 ml Hard parfümös víz
Wild & Tobacco uniszex 100 ml Hard parfümös víz
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár