Szibériai írisz (Iris sibirica)
Egyéb nevek: Iris Sibirica gyökér kivonat
Károssági pontszám: 1 (Természetes anyagok)
A szibériai írisz az Iridaceae családba tartozó, Szibériában, Közép-Európában és Közép-Ázsiában őshonos évelő fűszernövény. Magas, elegáns szárairól ismert, amelyeken májusban és júniusban pompás, kékeslila virágok nyílnak. A szibériai írisz számos gyógyhatással rendelkezik, és a szükséges összetevőket a gyökerek kivonásával nyerik - innen az Iris Sibirica Root Extract elnevezés.
Az Iris sibirica gyökér kivonatot elsősorban a kozmetikai iparban használják. Számos kozmetikai termék, például bőrkrémek, testápolók, tonikok, samponok vagy balzsamok népszerű összetevője. A szibériai írisz antioxidáns tulajdonságairól ismert, elősegíti a bőr egészségét és javítja a bőr megjelenését. A bőrvédelem szempontjából fontos C- és E-vitamin természetes forrásának is tekinthető. Tápláló és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően a szibériai írisz gyökérkivonat egyre népszerűbb összetevője a bőr- és hajápoló termékeknek.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Zadig & Voltaire This Is Her! Undressed parfémovaná voda pro ženy
A termék részletei
Eclaire Pistache eau de parfum uniszex
A termék részletei
The Lion's Club Courageux parfümös víz férfiaknak
A termék részletei
Raghba 100 ml + 50 ml dezodor
A termék részletei