Szacharóz-trilurát
Egyéb nevek: szacharóztrilurát
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A szacharóztrilurát, más néven szacharóztrilurát egy olyan vegyi anyag, amelyet elsősorban különböző iparágakban használnak. Szintetikus anyagként leggyakrabban az élelmiszer-, kozmetikai, gyógyszer- és műanyagiparban használják. Ez az összetevő egyedi tulajdonságai miatt különleges felhasználási módokkal rendelkezik.
Az élelmiszeriparban a szacharóztrilarátot emulgeálószerként vagy stabilizátorként használják. Segít javítani az olyan termékek textúráját és állagát, mint a fagylalt, a tésztafélék, a sütemények, az italok és a különféle édességek. A kozmetikumokban főleg krémekben és testápolókban használják lágyítószerként. Fontos szerepet játszik a gyógyszeriparban is, ahol tabletták, krémek és kenőcsök összetevőjeként használják, mivel segíti a bőr felszívódását a gyógyászati anyagokból. A műanyagiparban is használják, ahol köztes lágyítószerként és felületkondicionálóként szolgál.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Mazaaj Infused Eau de Parfum férfiaknak
A termék részletei
Daiman Eclipse M parfüm
A termék részletei
Vanília Orchidea krém dezodor (45 g)
A termék részletei
Organic Nordic Berry sampon 500 ml
A termék részletei
O´Clock U parfüm kivonat
A termék részletei