Szacharóz-dilaurát
Egyéb nevek: Szacharóz-dilaurát
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A szacharóz-dilaurát, közismertebb nevén szacharóz-dilaurát a szacharóz és a laurinsav észtere. Ezt az anyagot elsősorban emulgeálószerként használják, amely lehetővé teszi, hogy két vagy több, normális esetben nem egyesülő anyag összeolvadjon. Ez egy porszerű, kristályos anyag, amelynek vízben való oldhatósága nagyon alacsony, de számos szerves oldószerben jól oldódik.
A szacharóz-dilaurát leggyakrabban kozmetikai termékekben - különösen bőr- és hajápoló termékekben - található meg. Tulajdonságainak köszönhetően javítja e termékek textúráját és állagát, valamint növeli stabilitásukat. A kozmetikai iparon kívül az élelmiszeriparban is használják adalékanyagként, például pékárukban, édességekben és csokoládékban. A gyógyszeriparban egyes gyógyszerek összetevőjeként alkalmazzák, ahol segít stabilizálni a gyógyszerösszetevőket.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Damaszkuszi rózsa BIO virágvíz (100 ml) - univerzális felhasználás
A termék részletei
Prenatális Multivitamin Komplex (50 kapszula) - aktív folát formában
A termék részletei
Maison Alhambra Infini Elixir parfémovaná voda unisex
A termék részletei
Habik For Men parfüm férfiaknak
A termék részletei
Coco Vanille Eau de Parfum nőknek
A termék részletei