PEG-7 gliceril-kokoát
Egyéb nevek: PEG-7 gliceril-kokoát
Károssági pontszám: 4 (Enyhén káros kémia)
A PEG-7 gliceril-kokozát, más néven PEG-7 gliceril-kokozát egy szintetikus anyag, amelyet széles körben használnak a kozmetikai iparban. Ez egy olyan anyag, amely kókuszdió-zsírsavakból és glicerinből származik. Különleges fizikai és kémiai tulajdonságai miatt számos kozmetikai termék népszerű összetevőjévé vált.
Ez az anyag különösen ismert és keresett emulgeáló tulajdonságai miatt, amelyek hozzájárulnak az egymással nem keverhető anyagok, például olajok és vizek stabil keverékeinek kialakításához. A PEG-7 gliceril-kokozát így gyakran megtalálható különböző krémek, testápolók, samponok, ajakbalzsamok vagy szappanok összetevőjeként. Ezenkívül képes a bőrt lágyítani és barnítani, ami előnyös például az érzékeny bőrre szánt kozmetikai termékekben. Oldószerként is működhet, ezt a tulajdonságát különösen a sminkeltávolító termékekben használják.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Dreamer Eau de Toilette férfiaknak
A termék részletei
Pure Musc For Her parfümös víz nőknek
A termék részletei
Shaghaf Oud Elixir eau de parfum uniszex
A termék részletei
Lattafa Tameen Collection Musk Sugar Plum parfémovaná voda unisex
A termék részletei
Vanilla 01 parfümkivonat nőknek
A termék részletei