PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj
Egyéb nevek: PEG hidrogénezett ricinusolaj
Károssági pontszám: 4 (Enyhén káros kémia)
A PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj egy olyan kémiai összetevő, amelyet nagymértékben használnak kozmetikai és gyógyászati termékekben. Ez az olaj ricinusolajból származik, amelyet alapvetően alaposan megtisztítanak, majd polietilénglikollal kevernek. Ez az eljárás biztosítja a kiváló vízterjedési képességet, ami nagyon fontos a különböző alkalmazásokban és készítményekben való használatához. Az így előállított olaj nemcsak erős emulgeálószer, hanem hatékony hidratálószer is, jó tisztító képességekkel.
A PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj elsősorban bőr- és hajápolási termékekben, például tisztítóhabokban, krémekben, samponokban, kondicionálókban vagy testápolókban található meg. Emulgeáló tulajdonságainak köszönhetően biztosítja a víz és az olajkomponensek keveredését, amelyek önmagukban nem egyesülnének. Ezenkívül humektánsként is működik, ami azt jelenti, hogy segít megtartani a nedvességet, és ezáltal hidratálja a bőrt. A samponokban és más hajápoló termékekben segíthet javítani a haj szerkezetét és megjelenését. A gyógyszerekben ez az olaj szintén megtalálható, például a bőrbetegségek kezelésére szolgáló gyógyszerekben.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Antonio Puig Agua Brava kolínská voda pro muže
A termék részletei
BIO intim gél (200 ml) - fenntartja a természetes ph 4,5-t.
A termék részletei
Giorgio Armani Emporio Armani He toaletní voda pro muže
A termék részletei
Valentino Uomo toaletní voda pro muže
A termék részletei
Davidoff Cool Water Reborn for Her eau de toilette nőknek
A termék részletei