facebook
⚡ APP5 kedvezmény most! APP5 Az alkalmazásba
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Capryloil-glicin

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A palmitoil-izoleucin vagy kaprilo-il-glicin egy olyan anyag, amelyet gyakran használnak a kozmetikai iparban. Ez egy lipopeptid, ami azt jelenti, hogy aminosavak és zsírsavak, konkrétan izoleucin és palmitinsav kombinációja. Ennek a lipopeptidnek jelentős tulajdonsága, hogy képes megnyugtatni az irritált bőrt, miközben segít a bőr hidratáltságának megőrzésében.

Ezt az összetevőt gyakran beépítik olyan bőrápolási termékekbe, mint a hidratáló krémek, szérumok, tisztítószerek és hidratálók. A palmitoil izoleucin ismert arról, hogy erőteljes nedvesség beépítő képességgel rendelkezik, segítve a bőrnek, hogy rugalmas és egészséges kinézetű maradjon. Ezenkívül a bőrön alkalmazva a Palmitoyl Isoleucine képes az irritációt és a gyulladást is csillapítani, ami elengedhetetlen az érzékeny bőr megnyugtatásához. A kozmetikumokban antibakteriális tulajdonságai miatt is használják. De nem csak a kozmetikumokban, ezt az anyagot bizonyos típusú samponokban is gyakran használják a korpásodás kezelésére és megelőzésére.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Tejszínhabos testápoló Carefree Morning (60 ml) - virágos-citrus illattal
Tejszínhabos testápoló Carefree Morning (60 ml) - virágos-citrus illattal
A termék részletei
For Her női toalettvíz
For Her női toalettvíz
A termék részletei
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfüm uniszex
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfüm uniszex
A termék részletei
Eper és menta kondicionáló 250 ml
Eper és menta kondicionáló 250 ml
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár