facebook
⚡ APP5 kedvezmény most! APP5 Az alkalmazásba
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Pálma-sztearin

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A pálma sztearin vagy pálma sztearin a pálmaolaj feldolgozásának mellékterméke, és mint a neve is mutatja, szilárd, fehér vagy sárgás színű zsírként fordul elő. Jellemző tulajdonságai közé tartozik a magasabb fagyáspont és a hosszabb eltarthatósági idő. Ezek a tulajdonságok teszik a pálma-sztearint nagyon népszerűvé a különböző élelmiszeripari és nem élelmiszeripari termékek gyártói körében.

Ezt az anyagot az iparban elsősorban bizonyos típusú margarinok és más növényi zsírok előállításához használják nyersanyagként, éppen merevsége és stabilitása miatt. Az édesiparban való felhasználásáról is ismert, ahol hozzájárul a csokoládé, az édességek és más édes finomságok ideális textúrájához. A pálma-sztearint a kozmetikai iparban is használják, például szappanok, krémek és rúzsok előállításához. Hosszú eltarthatósága miatt a pálma-sztearint gyakran használják gyertyákban, szappanokban és egyes tisztítószerekben. Széles körű felhasználása ellenére azonban fontos felismerni, hogy előállítása negatív környezeti hatásokkal járhat, különösen a trópusi erdők olajpálma-ültetvények céljából történő kiirtása miatt.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

For Her női toalettvíz
For Her női toalettvíz
A termék részletei
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfüm uniszex
Ahmed Al Maghribi Oud Afghano parfüm uniszex
A termék részletei
Eper és menta kondicionáló 250 ml
Eper és menta kondicionáló 250 ml
A termék részletei
Mach3 Turbo borotvabetétek 8 db férfiaknak
Mach3 Turbo borotvabetétek 8 db férfiaknak
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár