facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Ólom-acetát, ólomcukor

Károssági pontszám: 5 (Veszélyes anyagok)


Az ólomacetát, más néven ólomacetát vagy ólomcukor egy olyan vegyi anyag, amelyet már régóta használnak különböző iparágakban. Ez a szervetlen vegyület fehér kristályok vagy por formájában jelenik meg, és vízben jól oldódik. Mérgező hatása és lehetséges egészségkárosító hatása miatt az elmúlt évtizedekben az Európai Unió legtöbb országában betiltották vagy korlátozták a használatát.

Hagyományosan az ólomacetátot főként a kozmetikai iparban használták, elsősorban a hajfestő vagy sötétítő termékek összetevőjeként. Bár egyes tanulmányok kimutatták, hogy negatív hatással lehet az egészségre, az ólomecet hatása miatt sokáig nagyon népszerű volt. Ezenkívül ólomacetát található bizonyos típusú festékekben vagy egyes kerámiák és porcelánok nyomtatásában. Régebben bizonyos típusú festékek és pigmentek előállításához is használták. Az iparban történő előnyös felhasználását azonban ma már egészségügyi okokból egyre inkább korlátozzák.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 2014 toaletní voda pro ženy
Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 2014 toaletní voda pro ženy
A termék részletei
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletvíz uniszex
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletvíz uniszex
A termék részletei
Púder hajfesték 100g Szőke
Púder hajfesték 100g Szőke
A termék részletei
The One Intense parfüm nőknek
The One Intense parfüm nőknek
A termék részletei
Univerzális fekete szappan BIO - paszta (1 kg)
Univerzális fekete szappan BIO - paszta (1 kg)
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár