facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Olajsav oleil-észtere

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


Az oleil-oleát, más néven néha oleil-észter-olajsavnak is nevezik, a zsírsavak és származékaik osztályába tartozó szerves vegyület. Ez az olajsav és az oleilalkohol észtere. Fehér kristályos anyag, amely szobahőmérsékleten szilárd. Tiszta formájában csak nagyon gyenge szaga van, ami az egyik oka annak, hogy a kozmetikai iparban használják.

Az oleil-oleátot elsősorban a kozmetikumokban használják lágyítószerként, amely puhítja és hidratálja a bőrt. Bőrkrémekben, testápolókban, samponokban, hajpakolásokban és rúzsokban talál alkalmazásra. Egyes szappantípusokban is megtalálható, ahol segít gazdag habzást létrehozni, miközben elősegíti a bőr hidratálását. A kenőanyag- és bioüzemanyag-iparban is használják, ahol adalékanyagként szolgál a különböző összetevők kompatibilitásának javítására. Ezenkívül széles körben használják a műanyagok és gyanták gyártásában, ahol biztosítja azok lágyságát és rugalmasságát. Az oleil-oleát tehát egy viszonylag sokoldalúan felhasználható anyag, amely számos iparágban széleskörűen alkalmazható.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Lattafa Bade'e Al Oud Sublime parfémovaná voda unisex
Lattafa Bade'e Al Oud Sublime parfémovaná voda unisex
A termék részletei
Intenzív regeneráló éjszakai krém
Intenzív regeneráló éjszakai krém
A termék részletei
Givenchy Very Irresistible toaletní voda pro ženy
Givenchy Very Irresistible toaletní voda pro ženy
A termék részletei
Eper és menta kondicionáló 250 ml
Eper és menta kondicionáló 250 ml
A termék részletei
Mach3 Turbo borotvabetétek 8 db férfiaknak
Mach3 Turbo borotvabetétek 8 db férfiaknak
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár