Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
Az oleil-erukát a főként a kozmetikai iparban használt zsírok és olajok kategóriájába tartozik. Ez az anyag lágyító hatású, ami azt jelenti, hogy puhítja és simává teszi a bőrt és a hajat. Számos bőr- és hajápoló termékben, például krémekben, samponokban, balzsamokban, szappanokban és sminktermékekben található. Jobb állagot ad a termékeknek, és védelmet nyújt a bőrnek. Ezenkívül körömápolási termékcsaládokban, fényvédőkben és hajformázó termékekben is használják.
Az Oleyl Erucate összetevő többféle néven is ismert, mint például izlandi zuzmó, izlandi moha, tüdőfű, tüdőfű, rögös moha, fa moha, cserepes moha, bryophyte. Jelentősége elsősorban abban rejlik, hogy természetes fertőtlenítőszer, és segít csökkenteni a baktériumok elszaporodását a bőrön. Hidratáló és simító tulajdonságai miatt ideális összetevője a száraz és érzékeny bőrre szánt termékeknek. A bőrápoláson kívül a gyógyászatban is használják, különösen a homeopátiában, ahol különböző bőrbetegségek kezelésére alkalmazzák. Számos élelmiszer fontos összetevője is, különösen a jódtartalmúaké.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Lattafa Bade'e Al Oud Sublime parfémovaná voda unisex
A termék részletei
Intenzív regeneráló éjszakai krém
A termék részletei
Givenchy Very Irresistible toaletní voda pro ženy
A termék részletei
Eper és menta kondicionáló 250 ml
A termék részletei
Mach3 Turbo borotvabetétek 8 db férfiaknak
A termék részletei