Egyéb nevek: N,N-bisz(2-hidroxietil)-9-oktadecenamid, N,N-dietanol-oleamid, 9-oktadecenamid
Károssági pontszám: 3 (Ártalmatlan vegyi anyagok)
A DEA-oleamid, más néven N,N-bisz(2-hidroxietil)-9-oktadecenamid, N,N-dietanol-oleamid vagy 9-oktadecenamid, olyan vegyi anyag, amelyet az ipari termelésben széles körben használnak szappanalapanyagként vagy emulgeálószerként. Elsődleges szerepe a habképzés és a végtermék állagának javítása.
Az Oleamid DEA tipikus felhasználási területe a kozmetikai és tisztítószerek, például samponok, tusfürdők, testkrémek, de fehérítő paszták vagy tisztítószerek is. Habképző és állagjavító képessége miatt az Oleamid DEA számos iparágban értékes eszköz. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár ezt a vegyi anyagot gyakran használják, az érzékenyebb egyének esetleges bőr- vagy szemirritációjának elkerülése érdekében szükséges ellenőrizni a koncentrációját az egyes termékekben.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Marj U Eau de Parfum
A termék részletei
Sweet Heaven Ice M Eau de Parfum
A termék részletei
Hugo Boss Bottled toaletní voda pro muže
A termék részletei
Glorious Oud Royal Blanc Extrait de Parfum uniszex
A termék részletei