facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A lanolinalkoholt, amelyet cink-só vagy cink-só PCA néven is ismerünk, iparilag lanolinból vonják ki, amely egy juhgyapjúból nyert zsír. Lanolinészterek és koleszterin komplex keveréke. Abban különbözik más alkoholoktól, hogy sűrű és viaszos tapintású. Enyhén sárga színű és jellegzetes szaga van.

Tulajdonságai miatt ezt az alkoholt széles körben használják a kozmetikai iparban. Kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, segít puhán és rugalmasan tartani a bőrt, ezért gyakori összetevője a különböző kéz-, test- és arckrémeknek. Az ajakbalzsamokhoz is adják, ahol segít megvédeni az ajkakat a kiszáradástól. Mivel képes csökkenteni a transzepidermális vízveszteséget, számos hajápoló termékben is megtalálható. A lanolinalkohol azonban a gyógyászatban is felhasználásra kerül, ahol különböző bőrbetegségek, például az ekcéma vagy a pikkelysömör kezelésére szolgáló kenőcsökhöz és krémekhez adják.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Sampon 250ml barna
Sampon 250ml barna
A termék részletei
Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noire parfémovaná voda pro ženy
Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noire parfémovaná voda pro ženy
A termék részletei
Serge Lutens L'Orpheline parfémovaná voda unisex
Serge Lutens L'Orpheline parfémovaná voda unisex
A termék részletei
Mosógél - Sensitive 5 l
Mosógél - Sensitive 5 l
A termék részletei
Spectre M parfüm
Spectre M parfüm
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár