facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Kókuszdió sav

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A kókuszsav vagy kókuszdió sav egy természetes összetevő, amelyet gyakran használnak a kozmetikai iparban. Nevét onnan kapta, hogy főként a kókuszolajban található meg, akár 50%-ban. Ez a tápláló és hidratáló tulajdonságairól ismert zsírsav számos bőr- és hajápoló termék felbecsülhetetlen értékű összetevője lehet.

A kókuszsavat nemcsak a különféle szappanokhoz, samponokhoz, kondicionálókhoz, hanem a bőrkrémekhez, testápolókhoz és ajakbalzsamokhoz is gyakran adják. A natúrkozmetikumok népszerű összetevője is, mivel tulajdonságai lehetővé teszik, hogy mesterséges és kémiai adalékanyagok nélkül hidratálja és táplálja a bőrt. Jelenlétét gyakran nagyra értékelik az érzékeny vagy száraz bőrű emberek, akiknek extra ápolásra és hidratálásra van szükségük. A kókuszsavat borotválkozási termékekben is használják, mivel puhítja a bőrt, és lehetővé teszi, hogy a borotva simábban haladjon.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Rave Nuit Parfaite M parfüm
Rave Nuit Parfaite M parfüm
A termék részletei
Escada Magnetism parfémovaná voda pro ženy
Escada Magnetism parfémovaná voda pro ženy
A termék részletei
Safari Breeze parfüm kivonat uniszex
Safari Breeze parfüm kivonat uniszex
A termék részletei
Armaf The Pride Of Armaf Admiral parfümös víz uniszex
Armaf The Pride Of Armaf Admiral parfümös víz uniszex
A termék részletei
Hikma Eau de Parfum uniszex
Hikma Eau de Parfum uniszex
A termék részletei
Shiyaaka Snow M Eau de Parfum
Shiyaaka Snow M Eau de Parfum
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár