Keleti jácint (Hyacinthus Orientalis)
Egyéb nevek: Keleti jácint
Károssági pontszám: 1 (Természetes anyagok)
A Hyacinthus orientalis egy igen értékes évelő növény, amelyet elsősorban gyönyörű virágaiért és erős illatáért termesztenek. A Földközi-tenger keleti részén őshonos hagymás növényfaj. Jól ismert a sok apró, harang alakú virágból álló, sűrű fürtvirágzatba rendezett virágairól. Ezt a növényt gyakran termesztik dísznövényként, mind a kültéri kertekben, mind a beltérben, és könnyű termeszthetősége és rendkívül vonzó megjelenése miatt népszerű.
Bár a keleti jácint elsősorban dísznövényként ismert, felhasználása túlmutat a kertészeten. Erős és egyedi illatát széles körben használják a parfümkészítésben. A jácint virágaiból kinyert jácintolajat gyakran adják parfümökhöz és más kozmetikai termékekhez édes, mégis enyhén fűszeres illata miatt. Ezenkívül a keleti jácintot az aromaterápiában is használják, ahol illatának relaxáló és nyugtató hatást tulajdonítanak. Bár a jácintolaj előállítása meglehetősen drága, egyedülálló illata miatt számos luxustermék keresett összetevője.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Floral Fantasy eau de toilette nőknek teszter
A termék részletei
Parfums de Marly Herod parfémovaná voda pro muže
A termék részletei
Zahri Amara uniszex parfüm
A termék részletei
Pride Art Of Universe parfüm uniszex
A termék részletei