Kapril-kaprikus/kaprikus triglicerid
Egyéb nevek: Kapril/kaprikus trigliceridek
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A kapril-trigliceridek vagy kapril/kaprikus trigliceridek olyan összetevők, amelyeket széles körben használnak a kozmetikai iparban, elsősorban jótékony tulajdonságaik miatt. Olyan észterek folyékony keveréke, amelyek növényi kókuszolajból és glicerinből származnak. Széleskörű felhasználási lehetőségei és minden bőrtípusra - beleértve az érzékeny és problémás bőrt is - való biztonságos alkalmazása miatt ez az összetevő egyre népszerűbb.
A kapril/kaprikus trigliceridek a termékek széles skáláján megtalálhatók - a bőr- és hajápolóktól kezdve a sminkeken át a fényvédőkig és testápolókig. Ez az emulgeáló tulajdonságaiknak köszönhető, amelyek biztosítják, hogy a termék homogén marad és nem válik szét. Okkluszív összetevőként is működik, amely megakadályozza, hogy a víz elpárologjon a bőrből, így hidratálja azt, és növeli rugalmasságát és feszességét. A termékeknek könnyű és sima textúrát kölcsönöz, és segít vékony filmréteget képezni a felvitel során, amely védi a bőrt, miközben puha és bársonyos megjelenést kölcsönöz neki. A kapril/kaprikus trigliceridek hipoallergének is, ami azt jelenti, hogy ritkán okoznak allergiás reakciókat vagy bőrirritációt.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Dolce & Gabbana The One Pour Homme Intense Eau de Parfum férfiaknak
A termék részletei
Éclat De Lune eau de parfum nőknek
A termék részletei
Island Vanilla Dunes parfüm kivonat uniszex
A termék részletei
Karus Secret Musk Eau de Parfum uniszex
A termék részletei
Magnézium Complex B6-vitamin, 60 kapszula
A termék részletei