Kalcium-laktát
Egyéb nevek: Kalcium-laktát
Harm score: 2 (Természetes anyagok származékai)
A kalcium-laktát, más néven kalcium-laktát egy étrend-kiegészítőként használt szerves vegyület. Fehér, szagtalan por, amely vízben jól oldódik és enyhén édes ízű. Ez az anyag a kalcium nagymértékben biológiailag hasznosítható formája, és bizonyos cukrok bizonyos baktériumokkal történő erjesztésével állítják elő. Az eredmény egy olyan termék, amely könnyen felszívódik az emberi szervezetben, és hozzájárul az egészséges fogak és csontok fenntartásához.
Az ilyen típusú kalcium-kiegészítő előnye, hogy a gyomor számára ártalmatlan, így az érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezők számára is megfelelő választás. A kalcium-laktátot az élelmiszeriparban is gyakran használják savasságszabályozóként, stabilizátorként vagy sűrítőszerként. A gyógyászatban infúziós oldatok összetevőjeként használják. Általános hasznossága ellenére étrend-kiegészítők szedésekor mindig be kell tartani az ajánlott adagolást, és bármilyen egészségügyi probléma esetén orvoshoz kell fordulni. A Caclium Lactate ilyen széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik, és az egészséges élet fenntartásának egyik legfontosabb elemét képviseli.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Mosógél vörösfenyő illattal 2,7l
A termék részletei
Szilárd dezodor Cotton Cloud BIO (40 g) - parfüm és szódabikarbóna nélkül
A termék részletei
Éjszakai szérum - Retinol 0,5% 10 ml
A termék részletei
Nina Ricci Premier Jour parfémovaná voda pro ženy
A termék részletei