facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Hexil-szalicilát

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A hexil-szalicilát, más néven hexil-szalicilát egy olyan kémiai vegyület, amelyet széles körben használnak a parfümökben és a kozmetikumokban. Ezt a szalicilsav-észtert a világpiacon elsősorban a virágokra és gyümölcsökre emlékeztető illata miatt használják. Színtelen folyadék, finom, de jellegzetes virágillattal, amelyet gyakran frissnek, zöldnek és enyhén édesnek írnak le.

A hexil-szalicilát különösen népszerű a parfümiparban, ahol édes virágos jegyet kölcsönöz az illatoknak. Megtalálható parfümökben, eau de toilette-kben, de más illatosított termékekben, például gyertyákban, szappanokban és testápolókban is. Előnye, hogy stabil és tartós összetevő, amely segít abban, hogy az illat hosszabb ideig megmaradjon. A parfümökön kívül a hexilszalicilátot a kozmetikumokban is használják. Megtalálható krémekben, krémekben és egyéb bőrápolási termékekben. Bár a hexil-szalicilát egy kémiai összetevő, biztonságosnak tekinthető. Egyes esetekben azonban egyes egyének allergiás reakciót mutathatnak erre az észterre, ezért előnyös, ha teszteli magát, mielőtt ilyen terméket használ.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Hawas Black parfümvíz férfiaknak
Hawas Black parfümvíz férfiaknak
A termék részletei
Golyós izzadásgátló
Golyós izzadásgátló
A termék részletei
Polar AS férfiaknak
Polar AS férfiaknak
A termék részletei
Légfrissítő
Légfrissítő
A termék részletei
Benedict's Fenugreek, 60 60 kapszula
Benedict's Fenugreek, 60 60 kapszula
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár