facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: 9-oktadecénsav

Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)


A gliceril-dioleát a zsírsavak egy típusa, amelyet gyakran használnak a kozmetikai iparban és más területeken. Néha 9-oktadecénsavnak is nevezik. Ez az anyag glicerin és két olajsav észtere. Természetes anyag, amely különösen alkalmas kozmetikai termékek gyártására, mivel biológiailag teljesen lebomló és nincs káros hatása a környezetre.

A gliceril-dioleát leggyakrabban különféle krémekben, szappanokban, samponokban, kondicionálókban, fényvédőkben és más kozmetikai termékekben található meg. Ezekben a termékekben emulgeálószerként működik, és segít stabilizálni a víz- és olajkomponenseket, amelyek egyébként szétválnának. Hidratáló és tápláló képessége is fontos szerepet játszik, így ideális összetevője a hidratáló krémeknek. A kozmetikai termékeken kívül a gliceril-dioleátot az élelmiszer- és gyógyszeriparban is használják. Az élelmiszeriparban például élelmiszer-adalékanyagként használható az élelmiszerek állagának és textúrájának javítására. A gyógyszeriparban például különböző gyógyszerek összetevőjeként vagy tabletták gyártásánál segédanyagként használják.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Hawas Black parfümvíz férfiaknak
Hawas Black parfümvíz férfiaknak
A termék részletei
Golyós izzadásgátló
Golyós izzadásgátló
A termék részletei
Polar AS férfiaknak
Polar AS férfiaknak
A termék részletei
Ahmed Al Maghribi Anab parfümös víz uniszex
Ahmed Al Maghribi Anab parfümös víz uniszex
A termék részletei
Nudo Exotic Flowers női eau de parfum
Nudo Exotic Flowers női eau de parfum
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár