Etilhexil-kokoát
Egyéb nevek: Oktil-kokozát
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
Az etil-hexil-kokozát, amelyet oktil-kokozát néven is ismerünk, egy növényi eredetű zsíros anyag, amelyet kókuszdióból vonnak ki. Fő rendeltetése emolliens és emulgeálószer, ami azt jelenti, hogy segít összetartani olyan anyagok keverékét, amelyek normális esetben szétválnának. Az etil-hexil-kokozát egy olyan közvetítő, amely képes biztosítani az olaj és a víz megfelelő kombinációját, ami számos kozmetikai termék esetében kulcsfontosságú.
Így az etil-hexil-kokozátot elsősorban a kozmetikumokban és a testápolási termékekben használják, ahol kulcsszerepet játszik számos különböző típusú termékben, beleértve a sminkeket, bőrkrémeket, szappanokat, samponokat, fényvédőket és még sok más terméket. Ennek oka, hogy képes megtartani a nedvességet, így biztosítva, hogy a bőr és a haj hidratált és egészséges kinézetű maradjon. Az etil-hexil-kokozát emolliens és simító tulajdonságai miatt is népszerű, ami előnyös a bőrkrémek és más, a száraz és sérült bőr kezelésére tervezett termékek esetében. Semleges illata és színe ideális összetevőjévé teszi a kozmetikai termékek széles skálájának.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Szemránckrém - naponta (15 ml) - görögszéna és zsurló kivonattal.
A termék részletei
Indomitable parfümvíz uniszex
A termék részletei
Al Haramain Amber Oud Gold Edition parfémovaná voda unisex
A termék részletei
Shiyaaka Sky parfümvíz férfiaknak
A termék részletei