Dinátrium-kokamfodiacetát
Egyéb nevek: DSCADA
Károssági pontszám: 2 (Természetes anyagok származékai)
A dinátrium-kokamfodiacetát, más néven DSCADA rövidítéssel is ismert, a kozmetikai iparban gyakran használt összetevő. Ez egy szerves vegyület, amely kókuszolajból származik, és tisztító és kondicionáló tulajdonságairól ismert. Ez azt jelenti, hogy kíméletesen képes eltávolítani a szennyeződéseket és a szennyeződéseket anélkül, hogy durván irritálná a bőrfelületet.
A DSCADA sokoldalú összetevőként írható le szinte minden típusú szépségápolási termékben. Széleskörű felhasználási területe kiterjed a bőr-, test- és hajápolási termékekre. Így a dinátrium-kokamfodiacetáttal rendszeresen találkozhatunk különböző tisztító és sminkeltávolító habokban, tusfürdőkben, samponokban, kondicionálókban, de akár fürdőhabokban vagy szappanokban is. Fontos szerepet játszik az érzékeny bőrápolásban és a gyermekeknek szánt termékekben is, ahol kíméletes mosási tulajdonságainak köszönhetően széles körben használják. Összetett neve ellenére a dinátrium-kokamfodiacetát tehát viszonylag gyakori és ártalmatlan összetevője számos kozmetikai terméknek.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Khadlaj Ghazlaan parfémovaný olej unisex
A termék részletei
Szódabikarbóna 5 kg
A termék részletei
Kayaan Midnight M parfümvíz
A termék részletei
Aloe vera BIO 1000 ml
A termék részletei