Decilen glikol
Egyéb nevek: 1,2-Dekándiol
Károssági pontszám: 3 (Ártalmatlan vegyi anyagok)
A decilenglikol, más néven 1,2-dekándiol egy szerves anyag, amelyet gyakran használnak a kozmetikai iparban. Színtelen, viszkózus, enyhén szagú folyadék, amely az azelainsavból és a szebacinsavból is származik. A hidratáló, antimikrobiális és tartósító tulajdonságairól ismert decilenglikolt széles körben használják különböző kozmetikai és ápolószerek gyártásában.
A decilenglikol számos termékben megtalálható, különösen a kozmetikumokban. Gyakran megtalálható a testápoló krémekben és testápoló krémekben, nappali és éjszakai arckrémekben, bőrszérumokban és szemkrémekben. Használják továbbá dezodorokban, samponokban, kondicionálókban, fogkrémekben, szappanokban és egyéb higiéniai termékekben. Ez főként antimikrobiális tulajdonságainak köszönhető, ahol segít megakadályozni a baktériumok és penészgombák szaporodását a termékekben, így meghosszabbítva azok eltarthatósági idejét. Hidratáló képességeinek köszönhetően a bőr hidratáltságának és egészségének megőrzésében is segít.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Cool Breeze szilárd dezodor (42 ml) - akár 24 órán keresztül is hatásos
A termék részletei
METHYL FACTORS - B1 Betain B2 B2 B6 Folsav (L-metilfolát) B12-vitamin és cink, 60 kapszula
A termék részletei
Mood for Oud eau de parfum uniszex
A termék részletei
Victoria parfümös víz uniszex
A termék részletei
Paco Rabanne 1 Million Parfum parfém pro muže
A termék részletei