facebook
Aki kapja, marja. Ilyen akció többé nem lesz.
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás a következő összeg felett: 80 EUR | Ingyenes csere és visszaküldés 90 napon belül

Egyéb nevek: Izoparaffin

Károssági pontszám: 3 (Ártalmatlan vegyi anyagok)


A C13-14 izoparaffin, néha egyszerűen csak izoparaffinnak is nevezik, a keroziniparból származó szintetikus összetevő. Elsősorban lágyító és oldó tulajdonságairól ismert, ami azt jelenti, hogy lágyítja, lágyítja és oldja a kozmetikai és vegyi termékek más összetevőit. Szagtalan és színtelen, és nagy tisztaságú. Bár a kőolajiparból származik, nem minősül rákkeltőnek vagy mutagénnek.

A C13-14 izoparaffin gyakran megtalálható a különböző márkájú kozmetikai termékek széles választékában. Leggyakrabban olyan bőrápolási termékekben található meg, mint a hidratáló krémek, szérumok és maszkok. Tulajdonságai miatt azonban dekoratív kozmetikumokban, hajápolási termékekben és testápolási termékekben is használják. A kozmetikai iparon kívül a vegyiparban is használják, különösen a háztartási tisztító- és fehérítőszerekben. Különleges tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan oldja a különböző típusú szennyeződéseket, és egyúttal lágyítószerként is működik.

Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.

Sabah Al Ward Sugar W parfüm
Sabah Al Ward Sugar W parfüm
A termék részletei
Por hajfesték 100g Réz
Por hajfesték 100g Réz
A termék részletei
Lalique Encre Noire A L'Extreme parfémovaná voda pro muže
Lalique Encre Noire A L'Extreme parfémovaná voda pro muže
A termék részletei
Folyékony kéziszappan parfüm nélkül 300ml BIO, VEG
Folyékony kéziszappan parfüm nélkül 300ml BIO, VEG
A termék részletei
Parfüm minta készlet 5 db
Parfüm minta készlet 5 db
A termék részletei
Kategória Keresés Kosár