3-benzilidén-kámfor
Károssági pontszám: 5 (Veszélyes anyagok)
A 3-Benzilidéndekamfor, amely számos néven ismert, mint például sóska, tengeri spárga, tengeri bab, sóska, sóska, szalicorne vagy szalicorne alga, a kámforsav-származékok kémiai családjába tartozó szerves vegyület. Ezt a vegyületet széles körben használják a kozmetikai iparban, főként bőrkozmetikumok vagy fényvédők összetevőjeként.
A 3-benzilidén-kámfor egyik fő szerepe ezekben a termékekben az, hogy képes elnyelni az ultraibolya sugárzást. Ez a hatás különösen fontos a fényvédő krémekben, ahol segít megvédeni a bőrt a napsugarak káros hatásaitól. A 3-Benzilidéndekamfor antioxidánsként is működik, ami azt jelenti, hogy segít semlegesíteni a szabad gyököket, megelőzve a sejtkárosodást és a bőr idő előtti öregedését. Egy másik alkalmazási területe a parfümök gyártása, ahol jellegzetes fűszeres-fás illata miatt használják.
Ezt az anyagot nem fogja megtalálni a termékeinkben. Próbálja ki kínálatunk természetes, vegyszermentes termékeit.
Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia toaletvíz uniszex
A termék részletei
Púder hajfesték 100g Szőke
A termék részletei
The One Intense parfüm nőknek
A termék részletei
Univerzális fekete szappan BIO - paszta (1 kg)
A termék részletei
Antonio Puig Agua Brava kolínská voda pro muže
A termék részletei