facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - réz - az egészségért, fényért és erősségért

Márka: Radico

12,71 €
11,40 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 7 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - réz - az egészségért, fényért és erősségért

Az első tisztán természetes hajszín 100 IO minőségben. Kényeztesse magát egy jótékony kezeléssel, amely tele van ayurvédikus gyógynövényekkel, amelyeket kifejezetten a fényes, barna réz árnyalathoz kombináltak. Ez nem csak egy szín. Ez egy gyógyító rituálé, amely soha nem ismert ápolásba burkolja haját. Fényes, erős, egészséges kívülről és belülről. Ilyen lesz a hajad, ha mesterséges és kémiai termékek helyett a természethez kötöd.Már az első alkalmazáskor hatékonyan fedi az ősz hajszálakat. Folyamatos kutatás, új dolgok kipróbálására való nyitottság, az ősi Ayurveda ismerete és alázat a természet iránt, amelyet mi, emberek soha nem tudunk irányítani. Ezek azok az építőelemek, amelyekkel a Radico szakértői a sikerhez vezető utat egyengetik. Sanjeev Bhatt, a márka alapítójának és vezérigazgatójának látnoki vezetése alatt a Radico 1992 óta újabb és újabb magasságokba emelkedik a természetes hajápolás hegyén. Minden termék alapvetően csak bio minőségű, amit az elismert Cosmos Organic minősítés is bizonyít.



Tanúsítványok: ECOCERT cosmos organic, Vegan Society, USDA organic, Made Safe
BIO alapanyagok aránya a teljes mennyiségben: 100%
természetes alapanyagok aránya: 100%
Származási ország: Made in India
Szerkezet anyaga: biológiailag lebomló csomagolás védi a gyógynövényport és a festékkiegészítőket, a doboz kartonból készült.
összetevők: Indigofera Tinctoria (Indigo levélpor), Lawsonia Inermis (Henna levélpor), Rubia Tinctorum (Manjistha gyökérpor), Hibiscus Rosa Sinensis (Hibiszkusz virágpor), Trigonella Foenum Graecum (Methi magpor), Eclipta Prostrata (Bhringraj levélpor), Emblica Officinalis (Amla gyümölcspor)
.



Termékkód
  • RAD018


Kategória
Top