facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - méz szőke

Márka: Radico

12,71 €
11,40 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 2 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - méz szőke

Az első tisztán természetes hajszín 100 IO minőségben. Engedje, hogy kényeztesse magát egy jótékony kezeléssel, amely tele van ayurvédikus gyógynövényekkel, amelyeket kifejezetten egy leheletnyi buja mézesmézzel kombináltak. Ez nem csak a színről szól. Ez egy gyógyító rituálé, amely soha nem ismert ápolásba burkolja haját. Fényes, erős, egészséges kívülről és belülről. Ilyen lesz a hajad, ha mesterséges és kémiai termékek helyett a természethez kötöd.Már az első alkalmazáskor hatékonyan fedi az ősz hajszálakat. Folyamatos kutatás, új dolgok kipróbálására való nyitottság, az ősi Ayurveda ismerete és alázat a természet iránt, amelyet mi, emberek soha nem tudunk irányítani. Ezek azok az építőelemek, amelyekkel a Radico szakértői a sikerhez vezető utat egyengetik. Sanjeev Bhatt, a márka alapítójának és vezérigazgatójának látnoki vezetése alatt a Radico 1992 óta újabb és újabb magasságokba emelkedik a természetes hajápolás hegyén. Minden termék alapvetően csak bio minőségű, amit az elismert Cosmos Organic minősítés is bizonyít.Tanúsítványok: ECOCERT cosmos organic, Vegan Society, USDA organic, Made Safe
BIO alapanyagok aránya a teljes mennyiségben: 100%
természetes alapanyagok aránya: 100%
Származási ország: Made in India
Szerkezet anyaga: biológiailag lebomló csomagolás védi a gyógynövényport és a festékkiegészítőket, a doboz kartonból készült.
Hibiscus Rosa Sinensis (Hibiszkusz virágpor), Indigofera Tinctoria (Indigó levélpor), Lawsonia Inermis (Henna levélpor), Emblica Officinalis (Amla gyümölcspor), Trigonella Foenum Graecum (Methi magpor).
összetevők.Termékkód
  • RAD008


Kategória
Top