facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - eper szőke

Márka: Radico

12,71 €
11,40 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 4 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - eper szőke

Az első tisztán természetes hajszín 100 IO minőségben. Hagyja magát kényeztetni egy jótékony kezeléssel, amely tele van ayurvédikus gyógynövényekkel, amelyeket kifejezetten az édes eper szőke árnyalathoz kombináltak. Ez nem csak a színről szól. Ez egy gyógyító rituálé, amely olyan ápolásba burkolja haját, amilyet még soha nem ismert. Fényes, erős, egészséges kívülről és belülről. Ilyen lesz a hajad, ha mesterséges és kémiai termékek helyett a természettel kombinálod.Hatékonyan elfedi az ősz hajszálakat már az első alkalmazáskor. Folyamatos kutatás, új dolgok kipróbálására való nyitottság, az ősi Ayurveda ismerete és alázat a természet iránt, amelyet mi, emberek soha nem tudunk irányítani. Ezek azok az építőelemek, amelyekkel a Radico szakértői a sikerhez vezető utat egyengetik. Sanjeev Bhatt, a márka alapítójának és vezérigazgatójának látnoki vezetése alatt a Radico 1992 óta újabb és újabb magasságokba emelkedik a természetes hajápolás hegyén. Minden termék alapvetően csak bio minőségű, amit az elismert Cosmos Organic minősítés is bizonyít.Tanúsítványok: ECOCERT cosmos organic, Vegan Society, USDA organic, Made Safe
BIO alapanyagok aránya a teljes mennyiségben: 100%
természetes alapanyagok aránya: 100%
Származási ország: Made in India
Szerkezet anyaga: biológiailag lebomló csomagolás védi a gyógynövényport és a festékkiegészítőket, a doboz kartonból készült.
összetevők: Lawsonia Inermis (Henna levélpor), Emblica Officinalis (Amla gyümölcspor), Eclipta Prostrata (Bhringraj levélpor), Trigonella Foenum Graecum (Methi magpor), Hibiscus Rosa Sinensis (Hibiszkusz virágpor), Cassia Obovata (színtelen Henna levélpor)
.Termékkód
  • RAD014


Kategória
Top