facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - lila - az egészségért, a fényért és az erősségért

Márka: Radico

12,71 €
11,40 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 2 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Radico Természetes hajfesték BIO (100 g) - lila - az egészségért, a fényért és az erősségért

Az első tisztán természetes hajszín 100 IO minőségben. Hagyja magát kényeztetni egy jótékony kezeléssel, amely tele van ayurvédikus gyógynövényekkel, amelyeket kifejezetten a mélylila lombkorona árnyalathoz kombináltak. Ez nem csak egy szín. Ez egy gyógyító rituálé, amely soha nem ismert ápolásba burkolja haját. Fényes, erős, egészséges kívülről és belülről. Ilyen lesz a hajad, ha mesterséges és kémiai termékek helyett a természettel kombinálod.Hatékonyan elfedi az ősz hajszálakat az első alkalmazástól kezdve. Folyamatos kutatás, új dolgok kipróbálására való nyitottság, az ősi Ayurveda ismerete és alázat a természet iránt, amelyet mi, emberek soha nem tudunk irányítani. Ezek azok az építőelemek, amelyekkel a Radico szakértői a sikerhez vezető utat egyengetik. Sanjeev Bhatt, a márka alapítójának és vezérigazgatójának látnoki vezetése alatt a Radico 1992 óta újabb és újabb magasságokba emelkedik a természetes hajápolás hegyén. Minden termék alapvetően csak bio minőségű, amit az elismert Cosmos Organic minősítés is bizonyít.Tanúsítványok: ECOCERT cosmos organic, Vegan Society, USDA organic, Made Safe
BIO alapanyagok aránya a teljes mennyiségben: 100%
természetes alapanyagok aránya: 100%
Származási ország: Made in India
Szerkezet anyaga: biológiailag lebomló csomagolás védi a gyógynövényport és a festékkiegészítőket, a doboz kartonból készült.
Indigofera Tinctoria (Indigó levél por), Trigonella Foenum Graecum (Methi mag por), Hibiscus Rosa Sinensis (Hibiszkusz virág por), Rubia Tinctorum (Manjistha gyökér por).
összetevők:
Az összetevők.Termékkód
  • RAD009


Kategória
Top