facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Inkkas Andes

Márka: Inkkas

68,90 €
34,90 €

A termék nincs raktáron
TwitterFacebook

Termékleírás Inkkas Andes

A név maga is azt mondja, hogy "a világ végén lévő hely". Patagóniát az utazók a csodálatos élővilágáról ismerik és keresik, és az egész terület rendkívüli szépsége szó szerint elállítja a lélegzetedet.Anyag:

Felsőrész - poliészter és velúr

Bélés - szintetikus és textil

talp - gumi és EVA

Más jellemzők - Kivehető talpbetét formázott boltozati alátámasztással.

Egy kis extra:Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod ezeket az eredeti cipőket, az Inkkas márka elültet egy fát a Trees for the future nevű szervezeten keresztül, amely már több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, és támogatja az afrikai és dél-amerikai távoli közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.Termékkód
  • D223805
Inkkas logo

A márkáról Inkkas

Egyedi lábbelik azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Az INKKAS a kényelem, a minőség és a szemet gyönyörködtető stílus tökéletes kombinációja. Az Inkkas egy Dél-Amerikából származó cipőmárka. A márka alapítása óta nagy gondot fordítanak arra, hogy a vállalat működése pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A vállalat filozófiája a méltányos kereskedelem, a jótékonyság és a hitelesség elvein alapul.

A vállalat részt vesz a One shoe One tree projektben, amelynek keretében minden egyes eladott cipő után egy fát ültetnek az Amazonas esőerdőben. Az Inkkas termékek helyi mexikói műhelyekkel együttműködve készülnek, amelyek teljes mértékben helyi vállalatok és szervezetek tulajdonában vannak. Ezek a gyárak modernek, biztonságosak és szigorúan betartják a törvényben meghatározott munkafeltételeket. A termelésben részt vevő minden egyes személy elmúlt 18 éves, és a hozzájárulásukért méltányos díjazásban részesül.
Az Inkkas cipők gyártásához a legmagasabb minőségű, eredeti anyagokat használják.Kategória
Top