facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Bio-D Hipoallergén folyékony mosógél - tartály (5 L)

Márka: Bio-D

41,90 €
37,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 7 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Bio-D Hipoallergén folyékony mosógél - tartály (5 L)

"Sokoldalú, koncentrált, természetes folyékony mosószer fehér és színes ruhákhoz, irritáló enzimek nélkül, mosógépben és kézi mosáshoz. Nagyon finom anyagokhoz, például selyemhez, kasmírhoz vagy gyapjúhoz is alkalmas. Hatékony 30°C-tól. A gél hipoallergén, érzékeny bőrre és gyermekek számára is alkalmas. Vegyszer- és illatanyagmentes, biztonságos a szeptikus tartályokban és a háztartási víztisztítókban. Pálmaolajmentes.Nagyméretű családi csomag, amely maximálisan környezetbarát, és még jobb áron. Mosási adagok száma: legfeljebb 125.A Bio-D egy családi tulajdonban lévő vállalat, amely nagyon szigorúan és következetesen törekszik arra, hogy olyan termékeket állítson elő, amelyek minimális hatást gyakorolnak a környezetre, mind a gyártás, mind a használat során. Csak a legbiztonságosabb és legjobb minőségű összetevőket választják. Ahol lehetséges, növényi alapúak és megújuló forrásokból származnak. Az összetevőknek csak kis része származik nem megújuló ásványi anyagokból. A tartályok és a csomagolás 100%-ban újrahasznosított anyagból készülnek. A termékeket és az összetevőket nem tesztelik állatokon, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, ezért vegánok számára is alkalmasak. Nem tartalmaznak semmilyen genetikailag módosított anyagot. A Bio-D a The Vegan Society és a Cruelty Free International (Leaping Bunny) felügyelete és jóváhagyása alatt áll. A Bio-D-t az Egyesült Királyság felelős fogyasztói magazinja, az Ethical Consumer Magazine a legjobb vásárlás és a leghatékonyabb termék kategóriában a mosogatószerek, háztartási tisztítószerek, mosószerek és WC-tisztítószerek kategóriájában a legjobbnak ítélte. Számos rangos környezetvédelmi díjjal büszkélkedhet, mint például a Zöld Alma és az Év Zöld Vállalkozása."

Paraméterek
összetevők: 5-15%: kálium-kokozát, nemionos felületaktív anyag. < 5%: anionos felületaktív anyag, nátrium-citrát, amfoter felületaktív anyag, citromsav.
Kapacitás.Összetevők: 5-15% kálium-kokoát, nemionos felületaktív anyag. < 5%: anionos felületaktív anyag, nátrium-citrát, amfoter felületaktív anyag, citromsav.
Térfogat.Termékkód
  • BLL45


Kategória
Top