facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Perky Verde Scotch

Márka: Perky

28,89 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 4 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Perky Verde Scotch

Az espadrilles az egyszerűség, a könnyedség és az öröm pontos tükörképe. A strandon és a városban való kocogás közben is ragyogni fogsz velük. Egy spontán baráti kirándulásra csak úgy kiszaladhatsz benne, de biztosan nem hagynak cserben az első találkozáskor, amely nem tervezett módon az éjszakába nyúlik.A cipő könnyedsége és a lábfejhez való tökéletes alkalmazkodás képessége teszi ezeket a dél-amerikai espadrilles Perky cipőket olyan időtálló darabokká, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Csak egy kis figyelmeztetés, ha egyszer felveszi őket, nem akarja majd levenni őket! Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod ezeket az eredeti cipőket, elültetünk egy fát a Fák a jövőért szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, és támogatja az afrikai és dél-amerikai távoli közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.Termékkód
  • AC14201
Perky logo

A márkáról Perky

A Perky egy brazil márka, amelyet 2011-ben alapítottak. A gyártás kezdete óta a fő termék az ALPARGATAS nevű dél-amerikai espadrille. Még sosem hallotta ezt a kifejezést, és szeretne többet tudni? Az alpargatát mindenekelőtt a készítés módja jellemzi. Minden cipő három fő alkotóeleme közül az egyik a tartós PVC talp. A cipő másik nélkülözhetetlen része a kézzel szőtt szövet, amelyet fokozatosan tekernek a talp köré, amíg a cipő végleges formája létre nem jön. Ekkor már csak egy puha pamut talpbetét behelyezése hiányzik, amely teljesen kivehető, és a viselője ortézisbetétre cserélheti. Ehhez az innovatív cipőszerkezethez eredeti, fantáziadús terveket adnak, és megszületnek az alpargatasnak nevezett dél-amerikai espadrillesek.

Azóta rengeteg tornacipőt és alpargatát készített, amelyek mindegyike ugyanazon a tervezési elven készült, amely a cipőt olyan hihetetlenül könnyűvé és kényelmessé teszi. Végül, de nem utolsósorban, nagyon fontos megemlíteni, hogy minden alkalmazottunk számára hangsúlyt fektetünk a jó munkakörülményekre, ami az összes alkalmazott lábbelijében is tükröződik - mindannyian Perkset viselnek :)

És most itt az ideje, hogy a Perky könnyedségét és kényelmét Európába is elhozzuk.Kategória
Top