facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Perky Turquesa

Márka: Perky

28,10 €
8,40 €

A termék nincs raktáron
TwitterFacebook

Termékleírás Perky Turquesa

Az új kollekció új formákat is hoz. A hagyományos espadrilles, más néven alparghatas mellett most egy módosított változatot is kipróbálhat. Ez utóbbi könnyű talpának és eltérő formájának köszönhetően egyedülálló.



A cipő könnyedsége és a lábfejhez való tökéletes alkalmazkodás képessége teszi ezeket a dél-amerikai espadrilles Perky cipőket olyan időtálló darabokká, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Csak egy kis figyelmeztetés, ha egyszer felveszi őket, nem akarja majd levenni őket! Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod ezeket az eredeti cipőket, elültetünk egy fát a Fák a jövőért szervezeten keresztül, amely több mint 27 éve segíti bolygónk újraerdősítését, és támogatja az afrikai és dél-amerikai távoli közösségek fejlődését és életszínvonalának növekedését.



Termékkód
  • ESP13121
Perky logo

A márkáról Perky

A Perky egy brazil márka, amelyet 2011-ben alapítottak. A gyártás kezdete óta a fő termék az ALPARGATAS nevű dél-amerikai espadrille. Még sosem hallotta ezt a kifejezést, és szeretne többet tudni? Az alpargatát mindenekelőtt a készítés módja jellemzi. Minden cipő három fő alkotóeleme közül az egyik a tartós PVC talp. A cipő másik nélkülözhetetlen része a kézzel szőtt szövet, amelyet fokozatosan tekernek a talp köré, amíg a cipő végleges formája létre nem jön. Ekkor már csak egy puha pamut talpbetét behelyezése hiányzik, amely teljesen kivehető, és a viselője ortézisbetétre cserélheti. Ehhez az innovatív cipőszerkezethez eredeti, fantáziadús terveket adnak, és megszületnek az alpargatasnak nevezett dél-amerikai espadrillesek.

Azóta rengeteg tornacipőt és alpargatát készített, amelyek mindegyike ugyanazon a tervezési elven készült, amely a cipőt olyan hihetetlenül könnyűvé és kényelmessé teszi. Végül, de nem utolsósorban, nagyon fontos megemlíteni, hogy minden alkalmazottunk számára hangsúlyt fektetünk a jó munkakörülményekre, ami az összes alkalmazott lábbelijében is tükröződik - mindannyian Perkset viselnek :)

És most itt az ideje, hogy a Perky könnyedségét és kényelmét Európába is elhozzuk.



Kategória
Top