facebook
A 14:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Perky Rustic Dust

Márka: Perky

44,10 €
13,20 €

A termék nincs raktáron
TwitterFacebook

Termékleírás Perky Rustic Dust

Könnyű cipőt keresel, amelyet a parkba és egy üzleti megbeszélésre is felvehetsz? Akkor a Rustic Dust a megfelelő választás. A felsőrész légáteresztő pamutszövetből készült, amelyet a saroknál juta egészít ki. A földes, természetes színeket élénk fehér EVA habszivacs talp váltakozik, amelyet körös-körül jutafonat díszít.Termékkód
  • SNKESP11104
Perky logo

A márkáról Perky

A Perky egy brazil márka, amelyet 2011-ben alapítottak. A gyártás kezdete óta a fő termék az ALPARGATAS nevű dél-amerikai espadrille. Még sosem hallotta ezt a kifejezést, és szeretne többet tudni? Az alpargatát mindenekelőtt a készítés módja jellemzi. Minden cipő három fő alkotóeleme közül az egyik a tartós PVC talp. A cipő másik nélkülözhetetlen része a kézzel szőtt szövet, amelyet fokozatosan tekernek a talp köré, amíg a cipő végleges formája létre nem jön. Ekkor már csak egy puha pamut talpbetét behelyezése hiányzik, amely teljesen kivehető, és a viselője ortézisbetétre cserélheti. Ehhez az innovatív cipőszerkezethez eredeti, fantáziadús terveket adnak, és megszületnek az alpargatasnak nevezett dél-amerikai espadrillesek.

Azóta rengeteg tornacipőt és alpargatát készített, amelyek mindegyike ugyanazon a tervezési elven készült, amely a cipőt olyan hihetetlenül könnyűvé és kényelmessé teszi. Végül, de nem utolsósorban, nagyon fontos megemlíteni, hogy minden alkalmazottunk számára hangsúlyt fektetünk a jó munkakörülményekre, ami az összes alkalmazott lábbelijében is tükröződik - mindannyian Perkset viselnek :)

És most itt az ideje, hogy a Perky könnyedségét és kényelmét Európába is elhozzuk.Kategória
Top