facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Perky Musgo

Márka: Perky

32,10 €
19,20 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Mérettáblázat
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 3 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Perky Musgo

Egy időtlen klasszikus, tiszta, khaki színű dizájn formájában, amely a 100%-ban újrahasznosítható anyagnak köszönhetően a fenntartható és etikus divat kategóriájába sorolható, ez egy újabb darab a brazil Perky márka népszerű ECO espadrilles kollekciójából!

A brazil Perky márka népszerű ECO kollekciójának újabb darabja!

Márkás cipő.A cipő könnyedsége és a lábfejhez való tökéletes alkalmazkodás képessége teszi ezeket a dél-amerikai espadrilles Perky cipőket olyan időtálló darabokká, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a ruhatáradból. Csak egy kis figyelmeztetés, ha egyszer felveszi őket, nem akarja majd levenni őket!

Anyag:

Műanyag.

Egy kis extra.Termékkód
  • ACECO11702
Perky logo

A márkáról Perky

A Perky egy brazil márka, amelyet 2011-ben alapítottak. A gyártás kezdete óta a fő termék az ALPARGATAS nevű dél-amerikai espadrille. Még sosem hallotta ezt a kifejezést, és szeretne többet tudni? Az alpargatát mindenekelőtt a készítés módja jellemzi. Minden cipő három fő alkotóeleme közül az egyik a tartós PVC talp. A cipő másik nélkülözhetetlen része a kézzel szőtt szövet, amelyet fokozatosan tekernek a talp köré, amíg a cipő végleges formája létre nem jön. Ekkor már csak egy puha pamut talpbetét behelyezése hiányzik, amely teljesen kivehető, és a viselője ortézisbetétre cserélheti. Ehhez az innovatív cipőszerkezethez eredeti, fantáziadús terveket adnak, és megszületnek az alpargatasnak nevezett dél-amerikai espadrillesek.

Azóta rengeteg tornacipőt és alpargatát készített, amelyek mindegyike ugyanazon a tervezési elven készült, amely a cipőt olyan hihetetlenül könnyűvé és kényelmessé teszi. Végül, de nem utolsósorban, nagyon fontos megemlíteni, hogy minden alkalmazottunk számára hangsúlyt fektetünk a jó munkakörülményekre, ami az összes alkalmazott lábbelijében is tükröződik - mindannyian Perkset viselnek :)

És most itt az ideje, hogy a Perky könnyedségét és kényelmét Európába is elhozzuk.Kategória
Top