facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Pedag Védőhab hab impregnálás

Márka: Pedag

8,80 €
7,90 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 3 felhasználók.

  • Ingyenes csere és visszaküldés
  • Ingyenes szállítás 80 EUR
TwitterFacebook

Termékleírás Pedag Védőhab hab impregnálás

Szereted a különböző utazásokat? Szívesen mozogsz a szabadban szélben és zord időben? Akkor a Pedag Protector Foam tökéletes a lábbelijéhez. Ezt az innovatív speciális habot kifejezetten az intenzív kültéri viseletre tervezett cipők hatékony védelmére fejlesztettük ki. Intenzíven kezel és impregnál - teljesen egyszerűen és egyetlen lépésben. Maximális eredményt biztosít minimális erőfeszítéssel a munka-, sport- és kültéri lábbelik, valamint a kisgyermekek cipőinek impregnálásakor.

Fő előnye: A Protector Foam az enyhe szennyeződéseket is eltávolítja. A durvább szennyeződéseket először kefével távolítsa el. Rázza fel a dobozt, fújja be a habot, és szivaccsal juttassa be az anyagba. Az impregnáló a legjobb eredményt 6 óra aktiválás után éri el. A velúrbőrt kefével érdesítse. Különleges tulajdonságok.

A folyékony oldat kiváló minőségű összetevői permetezéskor sima, gazdag habot képeznek. A habban található avokádóolaj kezeli az anyagot, puha és sima marad, míg a nagy teljesítményű impregnálószerek hatékony vízlepergető hatással bírnak. A légáteresztő képesség teljes mértékben megmarad - ez különösen az éghajlati membránnal ellátott lábbelik esetében nélkülözhetetlen tulajdonság.

Ez az innovatív speciális hab a következő anyagok impregnálására használható:

sima bőr

bőr

műanyagok

textíliák

minden TEX membránnal ellátott anyagra.


Minden TEX membránnal ellátott anyagra.Veszély: rendkívül gyúlékony aeroszol. A tartály nyomás alatt áll: melegítés hatására felrepedhet. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Gyermekek elől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkét. Védje a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Ne permetezzen nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. Használat után ne szúrja át és ne égesse meg. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek.
Termékkód
  • PD834.20


Kategória
Top