facebook
A 12:00 óra előtt leadott megrendeléseket azonnal feladjuk. | Ingyenes szállítás 80 EUR

Kvitok Hidratáló testszérum - hialuronsav (50 ml) - intenzív hidratálás

Márka: Kvitok

11,50 €
10,30 €

Készleten - 24 órán belüli kiszállítás
Ez a termék jelenleg megtekintésre kerül 2 felhasználók.

  • Ingyenes szállítás 80 EUR

Termékleírás Kvitok Hidratáló testszérum - hialuronsav (50 ml) - intenzív hidratálás

A kezed, a lábad vagy akár az egész tested bőre sír a szomjúságtól? A kétféle hialuronsav kombinációjával készült testszérum garantáltan és hosszan tartóan hidratálja a testet. A hialuronsav természetes része a bőrünknek, de ahogy öregszünk, csökken, ami ráncokat és rugalmasságvesztést eredményez. A virágos levendulavíz alapú szérum segít helyreállítani a fiatalos érzést, csillapítja a bőrpírt és az irritációt, és felfrissíti a bőrt. A Kvitok kozmetikai márka Kelet-Szlovákiában, Humenné városában született. Létrehozása mögött egy szimpatikus fiatal nő, Martina áll. Az orvosi, majd a kémiai karon folytatott tanulmányai felnyitották a szemét, és Martina rájött, hogy mennyi veszélyes anyag kerül nap mint nap kapcsolatba a bőrünkkel és a testünkkel.Térfogat: 100 ml
Tanúsítványok: kegyetlenségtől mentes HCS
A természetes összetevők aránya: 100%
Származási ország: made in Slovakia
Szerkezet anyaga: hajtogatott papírdoboz minősített élelmiszeripari papírból, adagoló pumpa biológiailag lebomló kukoricakeményítő műanyagból (PLA műanyag).
Az illatanyag eredete: természetes
Szavatossági idő: 12 hónap
Hogyan hasznosítható újra: A dobozt papírgyűjtő edényben újrahasznosíthatja, a szivattyúadagoló a vegyes hulladékba tartozik.
összetevők: Lavandula Angustifolia virágvíz (levendula virágvíz), glicerin (növényi glicerin), nátrium-hialuronát (hialuronsav-keverék), levulinsav (levulinsav - természetes növényi sav), nátrium-levulinát (a levulinsav sója), p-anizinsav (ánizs-sav - természetes növényi sav), xantángumi (xantángumi), nátrium-hidroxid (nátrium-hidroxid - pH beállítás)
.Termékkód
  • NAV157


Kategória
Top